HomeInternal VacaturesSales Consultant

Sales Consultant

Home Vacatures Sales Consultant

Sales Consultant

Klaar om te knallen en gemiddeld €6000 per maand te verdienen in de Sales💥? Haal jij energie uit het maken van deals en wil je hierin blijven groeien?

Varow is een ambitieuze start-up, gespecialiseerd in IT en Engineering recruitment. Ons motto is work hard play hard waarbij zowel grote als kleine successen goed worden gevierd🥳. Denk hierbij aan luxe lunches en borrels tot aan tripjes naar Ibiza. Daar wil jij toch bij horen😎?

Als Sales Consultant op ons kantoor in hartje Eindhoven📍, ben jij verantwoordelijk voor het maken van kwalitatieve matches. Door jouw creatieve recruitment skills geef jij klanten én kandidaten een betere toekomst🔮.
Je onderhoudt jouw accounts en werkt actief aan het uitbreiden van je portfolio. Daarnaast weet jij met een vlotte babbel kandidaten te enthousiasmeren om met je samen te werken!

Bij Varow ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt je één op één begeleid. Je krijgt de vrijheid om op jouw manier te werken. Hierdoor maak je continu stappen in de richting van jouw ambities🚀.

Je komt terecht in een jong team van ambitieuze mensen die ook buiten werk met elkaar omgaan🤝. Omdat je zelf in de hand hebt hoe goed je het doet, zitten er enkel gemotiveerde mensen om je heen! Daarnaast ga je ook nog eens lekker verdienen. Inclusief bonus kom je al snel op €6000 per maand💸!

Dus, heb jij HBO denkniveau en heb jij een commerciële mindset? Neem dan snel contact op via j.aarts@varow.nl of solliciteer via de onderstaande apply knop.

Een paar vragen? Je mag Jaron Aarts altijd even een appje sturen via +31631067020 zodat hij deze snel kan beantwoorden!

Dè specialist binnen IT & Engineering

Links

© 2023 · Varow. Kvk 83614966 | BTW NL862935350B01

 

x

Apply Now